Dorim sa consolidam relatii, nu doar sa facem tranzactii!


Monceanu Inocaings a aparut pe piata alimentara ca un raspuns promt la nevoile clientilor, fapt care a implicat oferirea unor servicii de calitate, profesionalism si totodata crearea unui climat optim in relatiile cu partenerii de afaceri.

Experienta noastra de peste 2 decenii in procesarea si vanzarea de membrane naturale si artificiale, isi are originile in afacerea de familie, 100% romaneasca, Inorogul Impex, construita de catre familia Monceanu, in anul 1994.

Gandita initial ca o companie de export de membrane, Monceanu Inocasings reuseste sa-si croiasca propriul sau drum, fiind propulsata atat pe piata interna dar mai ales pe piata externa, tocmai de acest nou set de valori superioare aplicat in relatiile cu partenerii nostri: „sa consolidam relatii, nu doar sa facem tranzactii”.

Rezultatele viziunii noastre nu s-au lasat asteptate, compania avand in prezent peste x clienti pe piata externa, acoperind toata Europa dar dezvoltand parteneriate si cu alte continete precum Asia, Africa sau America Latina.

Produsele noastre